Over ons

DE KRACHT VAN CONCLUSION TOEGESPITST OP RETAIL

Het Smart Retail Centre van Conclusion ondersteunt retailers met innovatieve middelen op het gebied van marketing, e-commerce en IT. We bundelen diensten waar we sinds onze oprichting sterk in zijn en past dit toe op retail.

 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenTanja van Groos
De klant krijgt op het juiste moment het juiste antwoord. Of dat nu de (eind)consument of de interne klant (collega, winkelier) is. De medewerkers van de klantenservice spreken de taal van de winkel én de consument. We maken hierbij optimaal gebruik van diverse systemen die passen bij de klant.
Tanja van Groos | Manager Klantenservice / Projecten ICT
Ruud Heisterborg
Ruud Heisterborg | Manager Finance
Marco Büker
"Voor onze opdrachtgevers optimaliseren en beheren we (mission critical) processen. Altijd met slimme ICT als middel. En omdat we een trackrecord hebben het gebied van on- én offline technologie, kunnen we een volledige omnichannel oplossingen bieden."
Marco Büker | Manager ICT
Emma Gieben
Emma Gieben | Consultant / Projectmanager
Klaas Heemskerk
"Bij het CSRC is een up-to-date kennis van de Retail Vastgoedmarkt en huurrecht bedrijfsruimte aanwezig, wat noodzakelijk is bij huurheronderhandelingen of bij acquisitie- en expansie doeleinden. Daarnaast is het voor de retailer belangrijk een partner te hebben die over een netwerk beschikt."
Klaas Heemskerk | Manager Vastgoed
Bert Klapwijk
“Veel – met name traditionele – retailers zien inmiddels de noodzaak om te veranderen in een flexibele en klantgerichte omnichannel organisatie. Het ontbreekt alleen vaak aan (financiële) slagkracht en technische knowhow om logge processen en businessmodellen snel te transformeren.”
Bert Klapwijk | Algemeen directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingBert Klapwijk
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Bert Klapwijk 06-54344717